Περιγραφή
Η γαλέτα ή αλλιώς τριμμένη φρυγανιά είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται στην κουζίνα ως υποκατάστατο του ψωμιού στα μπιφτέκια και ως συστατικό συνταγών ζαχαροπλαστικής. Το προϊόν είναι άριστης ποιότητας, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά και προέρχεται από ένα μικρό φούρνο στα Χανιά που χρησιμοποιεί τις πιο αγνές πρώτες ύλες της περιοχής.
Η γαλέτα είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο στον φούρνο, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη συνταγή που κληρονομείται από γενιά σε γενιά. Η χρήση αγνών πρώτων υλών και η παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής δίνουν στη γαλέτα την ιδιαίτερη γεύση και αρωματικότητα που την καθιστούν ιδανική για χρήση στην κουζίνα. Επιπλέον, η απουσία πρόσθετων συντηρητικών και χημικών, διασφαλίζει τη φυσικότητα και την υγειινότητα του προϊόντος. Τελικά, η γαλέτα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν υγιεινά και νόστιμα γεύματα, χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσουν τη γεύση ή την ποιότητα των υλικών.