Μακαρούνες Καρπάθου Melko

Περιγραφή

Οι Μακαρούνες αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα των νησιών της Κάσου και της Καρπάθου και συναντιούνται σε πολλά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να σερβιριστούν σε διάφορες μορφές, αλλά η πιο δημοφιλής είναι η παραδοσιακή συνταγή με τη σιτάκα. Η ξινή γεύση της στάκας δίνει μια ιδιαίτερη νότα στο πιάτο, που το καθιστά μοναδικό. Οι Μακαρούνες μπορούν επίσης να συνοδευτούν με κοκκινιστό κρέας ή λαχανικά και συνιστούν μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Οι Μακαρούνες Καρπάθου Melko είναι ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα της παραδοσιακής χειροποίητης παραγωγής. Η χρήση φυσικών και υγιεινών υλικών εξασφαλίζει ότι οι μακαρούνες έχουν μια αυθεντική γεύση και υφή. Το γεγονός ότι είναι φτιαγμένες από 100% σιμιγδάλι ολικής άλεσης και νερό, τις καθιστά πλούσιες σε φυτικές ίνες και βιταμίνες.

Συστατικά

100% Σιμιγδάλι ολικής αλέσεως, νερό.

Διατροφικά στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”1478″ kcal=”353″ protein=”13″ fat=”1″ saturated=”0,3″ carbs=”75″ sugars=”2,3″ fiber=”3,5″ salt=”0,0″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 500γρ.

Τρόπος διατήρησης

Φυλάσσονται σε δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.