Χοιρινό Καπνιστό Σύγκλινο στο Ελαιόλαδο ‘Μανούσος’

Χοιρινό Καπνιστό Σύγλινο Κρήτης / Σε Ελαιόλαδο

Περιγραφή

Το χοιρινό καπνιστό σύγκλινο ”Μανούσος” στο ελαιόλαδο αποτελεί μια παραδοσιακή συνταγή που συνδυάζει τη γεύση του καπνιστού χοιρινού κρέατος με τα οφέλη του ελαιόλαδου. Το κρέας αλατίζεται, καρυκεύεται με μπαχαρικά και βότανα, όπως ρίγανη, θυμάρι και δεντρολίβανο, και καπνίζεται, αποκτώντας μια πλούσια γεύση και ξεχωριστό άρωμα.

Τα κομμάτια χοιρινού διατηρούνται σε ελαιόλαδο, το οποίο προστατεύει το κρέας από την απώλεια της υγρασίας και των γευστικών ιδιοτήτων του, ενώ παράλληλα προσθέτει μια λεπτή, γευστική νότα. Το χοιρινό καπνιστό σύγκλινο ”Μανούσος” στο ελαιόλαδο μπορεί να απολαυστεί ως ορεκτικό, συνοδευτικό πιάτο ή και πρωταγωνιστής σε διάφορες συνταγές. Προσφέρει μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία και μια ποικιλία γεύσεων που ενθουσιάζουν τον ουρανίσκο.

Συστατικά

Χοιρινό κρέας (σπάλα) 90%, ελαιόλαδο, νερό, αλάτι, σιρόπι γλυκόζης, εκχύλισμα μαγιάς, κύμινο

Διατροφικά Στοιχεία

[nutritional_values per=”100″ unit=”g” kj=”800″ kcal=”191″ protein=”25″ fat=”10″ saturated=”3,1″ carbs=”1,4″ sugars=”0,9″ fiber=”0″ salt=”1,9″]

Βάρος

Διατίθεται σε συσκευασίες των 300γρ. περίπου.

Τρόπος διατήρησης

Διατηρείται στο ψυγείο στους 0-4°C. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας συντηρείται στο ψυγείο για 5 ημέρες.